Call us

Miss Deluxe

Welkom op de officiële website van Miss Deluxe.

Miss Deluxe

Het evenementenbureau Exeleratorevents uit het Gentse is al enkele jaren actief op diverse vlakken van de showbizz wereld en heeft al heel wat evenementen op hun naam staan. Organisatoren Natasja Pitteman en Guy Desmedt kennen ondertussen wel de kneepjes van het vak.

Nu organiseren zij echter voor de zevende maal Miss de Luxe. Een jaar dat men echter niet snel zal vergeten, met nog meer Luxe, glitter and glamour. Miss De Luxe 2018 is immers niet zomaar een missverkiezing.

Heb je vroeger om één of andere reden nooit aan een missverkiezing kunnen deelnemen? Dan is dit voor jou een unieke kans! Wij bieden u zelfs de mogelijkheid tot deelname aan een buitenlandse missverkiezing.

Deelnemen

De inschrijvingsvoorwaarden voor deelname aan Miss De Luxe 2018 werden breed opgevat: op schoonheid,klasse, luxe en uitstraling staat immers geen leeftijd. Deelnemen kan daarom van 18 t.e.m. 55 jaar, zolang men de Belgische of Nederlandse nationaliteit heeft. In tegenstelling tot vele andere verkiezingen worden ook geen eisen gesteld m.b.t de lengte van de kandidates, of is het hebben van kinderen of het al dan niet gehuwd zijn geen reden tot weigering. Daarenboven staat de verkiezing van Miss De Luxe ook open voor dames t.e.m. maatje 42!

Miss De Luxe 2018 houdt eigenlijk in dat elke intelligente en welbespraakte klassevolle dame met een verzorgde vrouwelijke uitstraling en zonder podiumvrees zich kan aanmelden voor deelname om zo haar zelfvertrouwen een boost te geven. Iedere finaliste neemt deel aan de groepsreis, fotoshoots, modeshows en onze promotour tijdens de zomermaanden. Ook mag elke finaliste rekenen op professionele mediatraining om de pers te woord te kunnen staan. Van de dames wordt immers uitdrukkelijk verwacht dat zij zich engageren om zich in te zetten voor de promotie van een goed doel.

Net als vorig jaar werd ook gekozen voor Make-a-Wish Belgium-Vlaanderen.

 Limited
Porsche Verhuur
Topradio
We Love Misses .be
Missitems.be
Jagre
Beauty Licious
Reclamebureau Gekko
Lanza Healing Haircare
Ramada Plaza Antwerp
Princess Hairstyling
Varuna
Radio VRD
Saunate
HanneMore
Strongbow
hellenica
Excellence Deluxe Hair & beauty
Plopsa Theater
Fox on Stage
Steynen Photography
1000 matrassen
Foto studio 22
Cajou hotels
IBIS Hotels
Laurent Perrier
Porsche verhuur

Uw logo hier

Copyright © 2004-2015 Miss De Luxe | Exelator Events